Fagadan Hardwoods

Vi er specialiseret indenfor hårdttræ og handler med mere end 75 træsorter indenfor 5 kontinenter.

Fagadan Hardwoods producerer massive trægulve for moderselskabet WoodyWood, som også sælger andre produkter af træ.
 

Vi leverer også stavparket gulve i mange træsorter.

En stor del af produktionen sker i Danmark, hvor vi nemmere kan sikre os, at råmaterialerne bliver sorteret og ovntørret korrekt, inden de går i produktion til gulve.
Visse træsorter er vi nødt til at lade producere hos samarbejdspartnere i udlandet; men vi sikrer os naturligvis, at slutprodukterne opfylder de kvalitets- og tolerancekrav vore markeder stiller til varer af denne type.

Snak med os vi er specialister i massive gulve i hårdt træ.

Produktionstiden på massive gulve er lang, når man regner fra opskæring på savværk til varen ligger tørret, færdighøvlet og pakket i Danmark. Derfor forsøger vi at være på forkant af efterspørgslen for at sikre en velafbalanceret lagerbeholdning, men store projekter kan dræne lageret drastisk for enkelte dimensioner eller træsorter. Vort råd er derfor: "Vær i god tid ved bestilling af massive gulve". Vi lægger gerne varerne til side til senere afhentning.
 

50 års ekspertise

Fagadan Hardwoods har mere end 50 års ekspertise indenfor international handel med træ, men de miljømæssige krav til bæredygtighed begrænser i dag udvalget af hårdttræssorter, vi kan importere og anvende til produktion af gulve, terrassebrædder, plader, møbler mm.

Vores adresse er:

Hørmarken 7, 3520 Farum
Tel.: +45 45 56 00 10
Mail:  info@fagadan.com

© Copyright 2022 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10