Vi danskere er blevet mere end almindeligt glade for at grille. Men vi når stadig ikke australierne til sokkeholderne. Her har grillen været omdrejningspunktet for det afslappede udeliv i årtier. Derfor kommer noget af det bedste grilludstyr også fra Down Under, hvor de med god grund ikke er bange for at give de gode bøffer gas.
 
Den er ikke bare pæn at se på
BeefEater er Australiens kronjuvel, når det gælder udsøgt grilludstyr. Selv de mindste modeller har plads til den store steg, og de store modeller fungerer som funktionelle og smukke udekøkkener takket være strømlinet design i rustfrit stål. Vigtigst af alt er imidlertid BeefEaters kvalitet og pålidelighed, der sikrer, at grillen ikke bare er let at tænde og bruge. Den er også nem at klargøre til nye smagseventyr, fordi risten er belagt med ekstremt rengøringsvenligt porcelæn, der samtidig holder rusten væk.


Varm i en fart
Hvem har ikke været til en grillmiddag, hvor kullene er en evighed om at varme op og maven rumler løs, mens man nervøs skeler til, om der nu også er nok kul i den grill til at stege al maden. Og når så kød og grøntsager ryger på, og låget ovenikøbet bliver lukket så maden ’tørkoges, så er det på ingen måde optimalt.
 
Australierne har en hel anden tilgang. En BeefEater grill kører på gas og kan tændes op og varmes til meget høje varmegrader i løbet af et øjeblik. Det er naturligvis muligt at regulere varmen op og ned, alt efter, hvad der er på grillen. Og låg på? Det kan du godt glemme i den klassiske madlavning på grillen. En god grillmiddag handler om at kunne nyde at se bøffen få de karakteristiske striber, se røgen og dufte fremskridtet. Men BeefEater har naturligvis også et låg. Enhver kan jo få brug for at bage pizza eller brød eller langtidsstege en steg eller grøntsager. Ret skal jo være ret.


Masser af udstyr
Verden over er grillen blevet mandens domæne. Derfor kæler BeefEater ikke bare for det maskuline i det strømlinede design og det klassiske rustfrie stål. Ingen god grillmester kommer til at gå ned på udstyr med en BeefEater! Tænger, elektriske grillspyd, kobberbørster og meget mere gør madlavningen til en fornøjelse. Og så er grillen ekstrem alsidig, hvilket gør, at du i princippet kan bruge den til at grille, stege og bage. Du kan erstatte risten med en stegeplade, og du kan vende pladen og bruge den som en grillpande til fx det komplette morgenmåltid med bacon, pandekager og spejlæg. 1-2-3 tænd, og du er i gang med madlavningen.
 
De professionelle sværger til BeefEater
Høj kvalitet, driftssikkerhed, effektivt quartzsystem til tænding, nem rengøring og et væld af tilvalgsmuligheder og en varme, du kan styre præcist. Den slags egenskaber er sød musik for kokke, der er dybt afhængige af et effektivt værktøj, der kan skabe sublime resultater hver eneste gang. Derfor er BeefEater en favorit i restauranter verden over. Og nu kan den også blive din favorit.


 
Find mere information øverst til højere, hvor du kan besøge vores webshop, se en prisliste og blive inspireret til din næste grill.


Besøg vores butik og se hele sortimentet. Hverdage 8.30 til 17.00 og lørdag 10.00 til 14.00
Vores adresse:
Hørmarken 7, 3520 Farum
Tel.: +45 45 56 00 00
Fax: +45 45 56 00 01
Mail: beefeater@kircodan.com

Hvorfor os?

© Copyright 2022 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10