planker

Vi sælger Douglas og egetræs planker i forskellige dimensioner

Vi fører douglas og egetræs planker med bomkant i tykkelserne 50 og 60 mm. Disse er velegnede til at lave bænke og borde af, både til indendørs og udendørs brug. Plankerne fås i længder 4,50 og 5,0 m.

Dimensioner og priser

Tykkelse: 50 mm – 70 mm

Bredde: 320 mm – 680 mm

Længder:4,5 – 5 meter

Referencer

Se billeder fra vores kunder

Vi er eksperter inden for beklædningslister til både indendørs og udendørs brug.

Hos Woodywood kan du finde kvalitets douglas planker, der kombinerer naturlig skønhed, holdbarhed og alsidig anvendelse. Uanset om du er en erfaren håndværker eller en entusiastisk gør-det-selv person, har vi et bredt udvalg af douglas planker, der opfylder alle dine behov.

Naturlig skønhed og holdbarhed med douglas planker
Vores sortiment af douglas planker er nøje udvalgt for at tilbyde det bedste inden for naturlig skønhed og holdbarhed. Douglas træet er kendt for sin karakteristiske rødbrune farve og dets evne til at modstå hverdagens slid. Hos Woodywood.dk prioriterer vi kvalitet, og vores douglas planker er ingen undtagelse.

Anvendelsesmuligheder for douglas planker
Douglas planker er alsidige og kan bruges til en bred vifte af projekter. Leder du efter det perfekte plankebord eller smukt træ til at bygge andre møbler med, er douglas planker det ideelle valg. Deres styrke og holdbarhed gør dem velegnede til både praktiske og æstetiske formål.

Uanset om du arbejder på et større byggeprojekt eller en mindre fornyelse derhjemme, er vores douglas planker designet til at imødekomme dine behov. Kontakt os allerede i dag for gode tilbud og professionel rådgivning.

Hos Woodywood tilbyder vi et omfattende udvalg af douglas planker i forskellige dimensioner og længder, så du kan finde præcis det, du leder efter. Vi går meget op i vores kvalitetsprodukter, men lige så meget i ekspertise og service, der hjælper dig med at træffe de rigtige valg.

Opdag kvaliteten af douglas planker hos Woodywood og skab varige og smukke resultater i dine byggeprojekter. Vi er stolte af at være din pålidelige kilde til kvalitetstræ, og vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Se også vores beklædningslister, massive trægulve, terrasser og vores bordplader.

sådan handler du

Fortæl os om dit projekt og udfyld kontakt formularen med så mange oplysninger som muligt.

Så kan vi på bedst mulig måde hjælpe dig.

Bordplader

Danmarks største sortiment af limtræsplader

Gulve

Specialister i massive trægulve

Terrasser

Vi har flere forskellige træsorter også i lange længder.

Beklædningslister

Beklædningslister fås i mange forskellige træsorter

Douglas planker

Store planker til enhvert formål