Mates for Life

           Serious Barbecues


Beefeater har lavet disse ægte australske gasgrill ikoner i mere end 30 år, så naturligvis er de gode til det.

Life tastes better outdoors - With a Beefeater
Beefeater, som ejes af Electrolux, er Australiens førende producent af gasgrills.  Produkterne er flotte, gedigne og kvaliteten er helt i top. Det patenterede Quartz tændingsystem sikrer, at grillen tænder første gang hver gang. De store støbejernsbrændere sørger for, at varmeeffekten er meget høj, og varmen justeres let og præcist for hver enkelt brænder.

Brændernes placering tæt under de kraftige emaljerede støbejernsriste sikrer, at man kan grille med høj varme, hvis det ønskes. En Beefeater barbecue bliver hurtigt samlingspunktet, når der er gæster, for med Beefeater griller man nemlig på den sociale og australske måde, det vil sige altid med åbent låg.
Kødet bliver herved stegt sprødt og saftigt på den rigtige måde, modsat kød der er kogt under låg. Dette lader sig gøre på grund af den høje varmeeffekt i brænderne. Låget bruges kun, hvis grillen skal bruges som ovn, og til indirekte varme, altså til hele stege og den slags.

Den høje effekt i brænderne gør, at en Beefeater gasgrill har rigtig mange anvendelsesmuligheder. En Beefeater gasgrill har langt større varmeeffekt i brænderne end andre gasgrills.  Dette er grunden til, at de professionelle sværger til Beefeater.
Designet er lækkert, og der er mange modeller at vælge imellem. Den store rude i låget på Discovery og Signature modellerne gør, at man kan se ind til stegen/kyllingen når den kører rundt på det elektriske rotisseri.  Mindste model er den kompakte BUGG med 2 brændere.

En ny BIGG BUGG kom med på programmet i foråret 2017.  Den har et noget større stegeareal end BUGG. Derefter fulgte den nye solide 1200 serie. Discovery 1100 serien er en lidt mere forfinet udgave, hvor der er kælet for detaljerne.
1500 serien er et helt nyt design, hvor kontrolpanelet gemmes væk under et frontpanel, når grillen ikke er i brug. 1600 serien er en ny model i 2022.  Signature serien er i rustfrit stål og nok det ypperste indenfor gasgrills. ProLine serien i rustfrit stål fås kun til indbygning.

De helt nye Profresco udekøkkener er de mest eksklusive og moderne udekøkkener på markedet. Desuden findes der flere forskellige moduler til udekøkkener og indbygningsgrills. Alle Beefeater grills kan også købes som indbygningsgrills. Alle Beefeater grills kan konverteres til naturgas ved hjælp af nye dyser, Se mere om hver enkelt model i oversigten.

Uanset hvilken Beefeater model du vælger, så bliver I "venner for livet"


Besøg vores butik og se hele sortimentet. Hverdage 8.30 til 17.00 og lørdag 10.00 til 14.00.  
Vores adresse:
Hørmarken 7, 3520 Farum
Tel.: +45 45 56 00 00
Mail: beefeater@kircodan.com

© Copyright 2022 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10