Mates for Life

           Serious Barbecues


Beefeater har lavet disse ægte australske gasgrill ikoner i mere end 30 år, så naturligvis er de gode til det.

Life tastes better outdoors - With a Beefeater
Beefeater er australiens førende producent af gasgrill, ejet af Electrolux Home Products. De er flotte, de er gedigne og kvaliteten er helt i top. Det patenterede Quartz tændingsystem sikrer at grillen tænder første gang hver gang. De store støbejernsbrændere sørger for at varmeeffekten er meget høj, og varmen justeres let og præcist for hver enkelt brænder.

Brændernes placering tæt under de kraftige emaljerede støbejernsriste sikrer, at man kan grille med høj varme, hvis det ønskes. En Beefeater barbecue bliver hurtigt samlingspunktet når der er gæster, for på en Beefeater griller man nemlig på den sociale og australske måde, det vil sige altid med åbent låg.
Kødet bliver herved stegt sprødt og saftigt på den rigtige måde, modsat kød der er kogt under låg. Dette lader sig gøre på grund af den høje varmeeffekt i brænderne. Låget bruges kun, hvis grillen skal bruges som ovn, og til indirekte varme, altså til hele stege og den slags.

Den høje effekt i brænderne gør at en Beefeater gasgrill har rigtig mange anvendelses muligheder. En Beefeater gasgrill har langt større varme effekt i brænderne en andre gasgrill.  Dette er grunden til at de proffessionelle sværger til Beefeater.
Designet er lækkert, og der er mange modeller at vælge imellem. Den store rude i låget på Discovery og Signature modellerne, gør at man kan se ind til stegen/kyllingen når den kører rundt på det elektriske rotisseri.  Mindste model er den kompakte BUGG med 2 brændere.

En ny BIGG BUGG er kommet med på programmet i foråret 2017.  Den har noget større stegeareal end BUGG. Derefter følger den nye solide 1000LX serie. Discovery 1100 serien er en lidt mere forfinet udgave hvor der er kælet for detaljerne.
1500 serien er et helt nyt design, hvor kontrolpanelet gemmes væk af et frontpanel når grillen ikke er i brug. Signature serien er i rustfrit stål , og nok det ypperste indenfor gasgrills. ProLine serien i rustfrit stål fås kun til indbygning.

De helt nye Profresco udekøkkener er nok de mest eksklusive og moderne udekøkkener på markedet. Desuden findes der flere forskellige moduler til udekøkkener og indbygningsgrill. Alle Beefeater grills kan også købes som indbygningsgrill. Desuden kan alle Beefeater grills konverteres til naturgas ved hjælp af nye dyser, Se mere om hver enkelt model i oversigten.

Uanset hvilken Beefeater model du vælger, så bliver I "Mates for Life"


Besøg vores butik og se hele sortimentet. Hverdage 8.30 til 17.00 og lørdag 10.00 til 14.00.  
Vores adresse:
Hørmarken 7, 3520 Farum
Tel.: +45 45 56 00 00
Mail: beefeater@kircodan.com

© Copyright 2021 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10