Besøg vores butik idag

I vores butik er flere firmaer samlet under ét tag og alle varerne er udstillet her.
Besøg os og få alle disse varer til fordelagtige priser.
Restpartier kan man ofte købe for en slik.

Åbningstider

Find vej

Bestil tid

WoodyWood - Farum

Woodywood er lagerførende producent og grossist i produkter af hårdttræ: massive trægulve, køkkenbordplader, planker, træbordplader, terrasse-brædder, facadebeklædning og meget andet.

Vores søsterselskaber på samme adresse tilbyder mange andre gedigne varer til hus og have.

Besøg os og se det hele her i vores butik på Hørmarken 7 i Farum.

Træbordpladerne

Pladerne fås i eg, ask, røget eg, valnød, merbau, sapeli,  wengé, bambus og thermoask.  Desuden har vi hylder i eg og bøg. Vore plader fås i tykkelserne 20, 30, 40 og 45 mm.  Vi har ikke kun køkkenbordsplader. Nogle plader fås med gennemgående stave i forskellige længder. Flere af vore kunder laver trappetrin, vinduekarme, skrive- og spiseborde af vores plader, og vi har mulighed for at tilbyde forarbejdning af pladerne, herunder isætning af Blanco håndvaske, som vi enten underlimer eller planlimer i bordpladerne. Kom meget gerne forbi og se vores store rustikke bordplader og Douglas planker til spiseborde i flere størrelser. Vi er også forhandler af Multi-Living køkkener og har en stor udstilling i vores butik.

Kircodan og Brafab forhandler

Vi udstiller alle Kircodans eksklusive udemøbler her i vores butikHer finder du både de nyeste modeller og ældre modeller, som sælges til meget fordelagtige priser. 

 Vi har også et stort udvalg af havemøbler fra Brafab. Lounge møbler, spiseborde og stole, samt parasoller i mange størrelser. 

BeefEater – Serious Barbecues

Hele Beefeaters kæmpe sortimentet af eksklusive gasgrill, udekøkkener og grilludstyr er udstillet. Her finder du gasgrills i flere størrelser, indbygningsgrills og komplette udekøkkener samt tilbehør bla. motoriseret rotisseri og andet tilbehør man ikke kan undvære.
 Beefeater gasgrill er i en klasse for sig selv.

Kom forbi og se hele udvalget. Vi har altid masser af gode tilbud.

WoodyWood - Byggecentrum Middelfart

Vi har etableret et stort udendørs showroom i Byggecentrum Middelfart. Her har vi udstillet vores aMbooo terrasser og hegn. 

Besøg vores andre hjemmesider

Kircodan.com

Exclusive havemøbler og grill

BambusTerrasse.dk

aMbooo terrasse, hegn og facadebeklædning