TERRASSEBRÆDDER

Vi har et stort udvalg og lager af forskellige terrassebrædder

Vi lagerfører terrassebrædder i mange forskellige træsorter såsom red balau, garapa, eg, douglas, thermo ask, thermo fyr  og bambus i forskellige nuancer.

1

Stort udvalg

2

Bæredygtigt træ

3

20+ års erfaring

4

Personlig rådgivning

Vores terrassebrædder

Terrassebrædder i varige træsorter er dyrere end trykimprægnerede træterrasser, men til gengæld holder de meget længere. Vi har et stort udvalg og lager af forskellige træsorter. Kontakt os allerede i dag hvis du har spørgsmål til dit kommende terrasseprojekt.

Vi leverer et bredt udvalg af terrassebrædder

Vores terrassebrædder er den perfekte tilføjelse til din terrasse, for at fuldføre dit udendørs opholdsrum. Uanset om du ønsker at skabe et smukt og funktionelt område til dine gæster, eller blot stræber efter at nyde udendørs komfort, er vores terrassebrædder til din terrasse den perfekte løsning. 

Vores terrassebrædder er lavet af slidstærke og langtidsholdbare materialer, og er designet til at modstå vejr, vind og regn, og giver samtidig en stabil overflade til din terrasse. Hos Woodywood har du muligheden for at vælge imellem en række forskellige farver og træsorter, vælg blandt andet imellem Eg, Douglas, Garapa, Bambus, og Red Balau. Med vores flotte udvalg af forskellige træsorter, får du muligheden for at vælge terrassebrædder der passer til ethvert hjem og landskab, lige efter din smag. 

Hvis du ønsker at lave en tilføjelse til din for- eller baghave med en flot terrasse, er det muligt at vælge vores terrassebrædder skræddersyet til dine behov og dit budget. Med WoodyWood’s flotte design og kvalitet af terrassebrædder, kan du skabe en smuk terrasse som du og din familie eller arbejdsplads kan nyde godt af, mange år fremadrettet. Vi har også meget erfaring med hele terrasse og vi står klar til hjælp og sparring af dine drømme og idéer.  

Se også vores store udvalg af massive trægulve og træbordplader. 

Terrassebrædder hos Woodywood

Ofte stillede spørgsmål

Når du overvejer, hvilket træ der er bedst til din terrasse, bør kernetræ i en varig hårdttræssort være dit primære valg. Kernetræ stammer fra træets inderste del og er betydeligt stærkere end splintvedet, der kommer fra træets yderste del. Men der er mange hårdttræssorter, hvor selv kernetræet rådner i et fugtigt klima. Vælg derfor en træsort som er varig. Dem er der flere af.  De fleste er fra Troperne. Se næste afsnit.

Når du søger efter den mest holdbare træsort til udendørs projekter, bør du vælge de mest varige hårdttræssorter; som normalt ikke nedbrydes biologisk indenfor en kort årrække.  Men disse træsorter, som normalt kommer fra tropiske lande, er dyrere end såkaldt halvvarige træsorter, der normalt holder mindst lige så længe som trykimprægneret fyr og  koster væsentligt mindre end de tropiske sorter. Der er mange varige træsorter at vælge imellem, ipe, cumaru, garapa, rød balau, sapele for at nævne nogle af de mest populære; men i de senere år er der også kommet andre produkter på markedet, som klarer sig ligeså godt som de ubehandlede topiske varige sorter. De ny produkter er thermobehandlet træ, f.eks. ask og fyr; men også bambus, som har gået sin sejrsgang i Danmark i de  senere år. Disse produkter har forskellige fortrin og ulemper dimensionsmæssigt og lægningsmæssigt; men de er alle kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for elementerne.  De halvvarige træsorter er douglas, lærk, eg og flere mindre kendte sorter. Eg er lige så god en træsort som de varige, den må blot ikke komme i jord, så rådner den.

Korrekt behandling af træ til udendørs brug er afgørende for at bevare træets skønhed og holdbarhed i mange år. Terrassebrædder af tropisk hårdttræ skal ikke nødvendigvis behandles; de kan normalt klare sig uden behandling og gråner med tiden, så de alle får samme farve; men hvis man olierer terrassen eller vægbeklædningen, bør dette ske inden brug. Årlig genbehandling med terrasseolie eller et lignende produkt er i så fald essentielt. Vælg eventuelt træolie med farvepigment og fungicid. Sørg for at olien er UV-bestandig og ikke-hærdende. Korrekt behandling af hårdttræ sikrer, at det forbliver smukt og modstandsdygtigt over for elementerne.

Bordplader

Danmarks største sortiment af limtræsplader

Gulve

Specialister i massive trægulve

Terrasser

Vi har flere forskellige træsorter også i lange længder.

Beklædningslister

Beklædningslister fås i mange forskellige træsorter

Douglas planker

Store planker til enhvert formål