Bordplader, trappeplader og hylder.

Woodywood  har landets bredeste sortiment i limtræsplader (bordplader og trappeplader). Vi lagerfører mange træsorter i forskellige dimensioner, for eks.  lys eg, røget eg,  ask, valnød,  jatoba, bubinga, iroko teak, thermobøg, thermoask, merbau og sapeli.  De to sidstnævnte er røde ligesom mahogni.  
Bordpladerne består af fingersamlede stave og standard bredderne er 625 mm, 680, 700, 913 og 1250 mm og længderne går fra 2 til 6 m. Standard tykkelserne er 28, 30, 38, 40 og 45 mm. I øvrigt kan vi levere skræddersyede bredder og længder på bestilling. 

Vore limtræshylder er i eg og bøg i målene 19 x 300 mm. De fås i længder fra 800 til 1500 mm.
Limtræsplader og hylder laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser.

Sammenlimning og isætning af køkkenvaske.
Vore snedkere kan tilskære og sammenlime de købte bordplader i henhold til købers tegninger. Vi påtager os også  ilægning og planlimning af køkkenvaske.  Alt dette sker inden levering, så købers egen håndværker eller køber selv kan opsætte de færdige elementer. Vi udstiller og forhandler Blanco køkkenvaske, armaturer m.m. Kom og se udstillingen.

Plankeborde med bomkant eller skarpkantet.

Denne type har vi naturligvis også.   Vi har dem i massiv eg og i douglas fyr.  Egeplankerne er 52 mm tykke og er nedtørret til 10%. De kan bruges indendørs. Douglas fir plankerne er 60 mm tykke, og de er nedtørret til 16% vandindhold. Douglas fir er en halvvarig træsort, som kan tåle at stå ude lige så længe som trykimprægneret fyr. Disse planker er meget velegnede til at lave haveborde og bænke af.

Vi har også egetræsplader i 40 mm tykkelse, sammenlimet af gennemgående stave. De er opbygget på en måde, så de ikke huler, hvilket kan være et problem med bordplader, der er lavet ud af én planke, hvis de skal bruges indendørs.  De sammenlimede plader er lavet af 80 mm brede gennemgående stave,  akkurat ligesom man ville lave et gedigent spisebord. Siderne kan bestilles med bomkant/vankant.  Vi fører disse bordplader i længder fra 2 til 4 meter og i flere bredder. 

Ring og hør på priser eller kom forbi og vælg din egen plade.  Der er ikke to der er ens.  Vi kan også tilbyde understel i forskellige udgaver til disse borde.

Desuden har vi et stort lager af trappeplader i merbau med gennemgående stave i dimensionen 45 x 650 mm x 1 meter og længere.
 
Besøg vor udstilling og vælg den plade der passer bedst til Jeres formål.  Vi har Danmarks største og mest alsidige bordpladelager.

 
Bordplader i forskellige træsorter

Bordplade i røget eg


planlimet køkkenvask

Planlimet køkkenvask
Douglas planker, velegnede til borde og bænke


Douglas planker, velegnede til borde og bænke


 

Kom og se alle vores bordplader på Hørmarken 7 i Farum
eller ring til os på tel. 45 56 00 10

© Copyright 2019 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10