Bordplader, trappeplader og hylder.

Woodywood  har landets bredeste sortiment i limtræsplader (bordplader og trappeplader). Vi lagerfører mange træsorter i forskellige dimensioner, for eks.  lys eg, røget eg,  ask, valnød,  jatoba, bubinga, iroko teak, thermobøg, merbau og sapelli.  De to sidstnævnte er røde ligesom mahogni.  
Bordpladerne består af fingersamlede stave og standard bredderne er 625 mm, 680, 700, 913 og 1250 mm og længderne går fra 2 til 6 m. Standard tykkelserne er 28, 30, 38, 40 og 45 mm. I øvrigt kan vi levere skræddersyede bredder og længder på bestilling. 

Vore limtræshylder er i eg og bøg i målene 19 x 300 mm. De fås i længder fra 800 til 1500 mm.
Limtræsplader og hylder laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser.

Sammenlimning og isætning af køkkenvaske.
Vore snedkere kan tilskære og sammenlime de købte bordplader i henhold til købers tegninger. Vi påtager os også  underlimning og planlimning af køkkenvaske.  Alt dette sker inden levering, så købers egen håndværker eller køber selv kan opsætte de færdige elementer.

Bordplader med bomkant er oppe i tiden. 
Denne type har vi naturligvis også. Vi har dem i egetræ og i den rigtige udførelse, nemlig opbygget på en måde, så de ikke huler, hvilket er problemet med de bordplader, der er lavet ud af én planke.
Vore kvalitetsplader fra HMT er bygget op ved sammenlimning af ovntørrede, gennemgående 80 mm brede stave, akkurat ligesom man ville lave et gedigent spisebord; men siderne er med bomkant/vankant.  Vi fører disse bordplader i længder fra 2 til godt 4 meter og i flere bredder.  Ring og hør på priser eller kom forbi og vælg din egen plade.  Der er ikke to der er ens.  Vi kan også tilbyde understel i forskellige udgaver til disse borde.

Desuden har vi et stort lager af trappeplader i merbau med gennemgående stave i dimensionen 45 x 650 mm x 1 meter og længere.
 
Besøg vor udstilling og vælg den plade der passer bedst til Jeres formål.  Vi har Danmarks største og mest alsidige bordpladelager.

 
Bordplader i forskellige træsorter

Bordplade i røget eg

 Bordplader med bomkant
 

Bordplade i fyrretræ

Kom og se alle vores bordplader på Hørmarken 7 i Farum
eller ring til os på tel. 45 56 00 10

© Copyright 2017 | Hørmarken 7 | 3520 Farum | Tlf: 45560010 | info@danoutlet.dk |  Powered by: Webex ApS  | webuser_187656 i Farum, Sjælland, DK på Houzz

Ring 45 56 00 10